Välkommen, besökare! [ Skapa konto | Logga inrss  |  tw

Premium WordPress Themes - AppThemes

Välkommen!

| Nyheter | 02/28/2013

sporthorses_logo_web

Nästan två veckor har gått sedan vi lanserade Sporthorses.se och vi är mycket glada och stolta över all positiv respons som vi har fått både från besökare och folk i branschen. När detta skrivs har vi 59 annonser på sidan och ni som har varit med från början har säkert noterat att vi under veckan har gjort några små justeringar av sidan.

Den största förändringen är att vi efter några dagar lade till kategorin ”Ponny” då vi märkte att även om vi från början hade riktat in sidan mot stora hästar så är intresset för att annonsera ponnys stort. I ponnykategorin söker du enkelt efter annonser som matchar dina olika kriterier, på samma sätt som i de övriga kategorierna.

Nu är det dags för nästa stora nyhet på sidan – bokstavligt talat – rubriken ”Nyheter”. Här kommer vi som namnet antyder att publicera nyheter som rör Sporthorses.se och vår verksamhet. Vi kommer även att publicera olika artiklar och annan information som rör den svenska sporthästmarknaden och kan vara av intresse för alla som på olika sätt köper och säljer hästar och ponnys.

 

1483 totala visningar, 1 idag

  

Kategorier

Arkiv